Lifestyleweek 1: maandag 27 augustus 2012

In onze opleiding hebben we regelmatig een lifestyleweek met alle studenten van International Lifestyle Studies. Onze eerste lifestyleweek stond in het teken van “Dromen en Ontdekken”. Tijdens deze week hebben wij kennis gemaakt met alle sectoren die ILS heeft

Maandagochtend: Appaerance

We begonnen met een welkomstwoord van Pieter Bon, directeur van Fontys Academy for Creative Industries en van Anja Sparidaans, teamleider International Lifestyle Studies. Vervolgens werden we verdeeld over groepen. Aan het begin van de ochtend kregen wij allemaal een letter mee. Deze letter stond voor de groep waarin jij zou gaan werken. Met deze groep begonnen we aan onze collectie voor op de catwalk. Wij kozen als voorbeeld voor onze collectie de hippies. Het idee erachter is dat deze mensen dromerig en vrolijk zijn, net als onze eerste lifestyleweek. Na de lunch mochten we de catwalk op, waar wij binnen 30 seconden onze collectie moesten laten zien.

Maandagmiddag: Human movement

De middag ging verder met Human movement, we gingen sporten en dan vooral leuke spellen doen. Zo deden we aan Zumba, Tai Chi en nog verschillende andere spellen. Deze middag zaten we weer in een andere groep. Zo leer je steeds weer nieuwe mensen kennen. Onze groep heeft deze middag gewonnen. Hierdoor mogen wij nu 2 weken gratis sporten in de sportschool achter school!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s