Lifestyleweek 1: woensdag 29 augustus 2012

Woensdagochtend: Health

Tijdens deze ochtend kregen wij verschillende workshops die te maken hebben met health. Zo kregen we een workshop waarin we keken of we wel voldoende gevarieerd eten, een workshop nekmassage en een workshop meditatie. Verder leerden we muziek maken met lepels en hebben we een test gedaan om te kijken hoe gestrest we zijn.

Woensdagmiddag: Food

De middag begon met een lunch voor alle studenten van de opleiding. De derdejaars hadden deze lunchbelevenis voorbereid. Het was de bedoeling dat we in een park zouden gaan eten met alle klassen. Dit viel helaas een beetje tegen toen bij de poort duidelijk werd dat er sinds een paar dagen een pasje nodig is om dit park in te komen. Verschillende groepen hebben zich verspreid over de stad en daar alsnog een heerlijke lunch genuttigd. Tijdens deze lunch kreeg onze groep een aantal vragen, wilde je deze niet beantwoorden, dan moest je bier drinken!

Woensdagmiddag: Wie zitten er in mijn klas?

Na de lunch zijn we met alle nieuwe studenten naar het park gegaan bij de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Hier kregen we te horen in welke klas we zitten en konden we kennis maken met elkaar. Vervolgens zijn wij met onze SLB coach Petra naar een terras in Tilburg gegaan om daar nader kennis met elkaar te maken!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s